Sociálne siete

Nábytok Amvex

Kvalita nie je len slovo, prinášame dôkazy v podobe výroby kvalitného nábytku, ktorý bude spĺňať očakávania našich zákazníkov.

Za obdobie dvoch dekád pôsobenia spoločnosti Amvex v segmente nábytku, výrobu nábytku na mieru vnímame ako proces, ktorý zahŕňa mnoho krokov, ktoré musia byť vykonané s dôrazom na kvalitu, funkčnosť a estetický vzhľad.

Sme pripravený prevziať zodpovednosť za vytvorenie vášho nového prostredia domova, kancelárie, reštaurácie alebo iného priestoru v podobe výroby nábytku na mieru s vlastným štýlom a charakterom.

Správna kombinácia materiálov, výrobných technológií a dizajnu je kľúčom k vytvoreniu kvalitného nábytku, ktorý bude zlepšovať domáce a firemné prostredie našich zákazníkov.

Náš skúsený tím dizajnérov, odborníkov vo výrobe  a montážnikov vás bude viesť celou cestou k vášmu vysnívanému nábytku na mieru pre ten správny pocit domova.

Používame kvalitné a certifikované materiály

Ponúkame širokú škálu štýlov, farieb, tvarov a doplnkov

Dodržiavame dohodnuté ceny a termíny

Nezáleží na tom, či zariaďujete priestor v novostavbe alebo rekonštruujete jestvujúci interiér, ktorý ma špecifické rozmery náš tím disponuje skúsenosťami a postaráme sa o splnenie vašej predstavy vášho nového prostredia domova.

A.

Disponujeme modernou technológiou a odborným tímom, ktorý sa postará o každý detail od návrhu po montáž.

Pre nezáväznú cenovú ponuku nás neváhajte kontaktovať
Kontaktný formulár
Prosím zadajte vaše celé meno.
Prosím zadajte vaše telefónne čislo.
Prosím zadajte váš e-mail
Prosím napíšte nám správu.
Súhlaste so spracovaním osobných údajov.

Formulár sa odosiela ...